Перейти до основного вмісту

Пеп Гвардіола думає про пенсію. Наставник Манчестер Сіті розповів, коли це може статися

 

Дивовижні слова Пепа Гвардіоли . Наставник "Манчестер Сіті" перед матчем з "Астон Віллою" в середу визнав, що незабаром він може завершити кар’єру.

Чинний контракт іспанського тренера з Манчестер Сіті діє до середини 2025 року. Однак не виключено, що 52-річний гравець попрощається з командою чинного чемпіона Англії раніше. Це може статися в кінці поточного сезону.

Як підкреслив сам зацікавлений в інтерв'ю для "Amazon Prime" , необхідно виконати одну умову, яка також означатиме вихід на пенсію.

– Якщо ми виграємо требл цього сезону, я піду на пенсію. Це точно , - сказав він перед матчем проти Астон Вілли в середу .

Важко сказати, наскільки серйозно варто сприймати слова Пепа Гвардіоли. Однак, напевно, тренеру «городян» буде важко повторити досягнення минулорічної кампанії, коли його команда виграла Прем'єр-лігу , Лігу чемпіонів і Кубок Англії .

Наразі іспанець повинен знайти рішення щодо останніх поганих результатів команди з синьої частини Манчестера. Чемпіони країни програли згаданий поєдинок команді з Бірмінгема (0:1), записавши четвертий матч ліги поспіль без перемоги.

У підсумку чинні чемпіони опустилися на четверте місце і відстають від лідера «Арсеналу» вже на шість очок. Ерлінг Хааланд і компанія матимуть шанс пробитися вперед у неділю (10 грудня), коли зустрінуться з новачками – «Лутон Тауном» на виїзді.

Популярні дописи з цього блогу

У Росії оголосили в розшук фехтувальників, які втекли в США

Міністерство внутрішніх справ Росії розпочало процес розшуку шпажистів, Сергія та Віолетти Біда, які покинули країну та виїхали до Сполучених Штатів. Наразі не вказано, за якою саме статтею ведеться розшук цих видатних спортсменів. Літнього періоду цього року сімейство Біда взяло участь у чемпіонаті США з фехтування, обійшовши російську сторону. Згідно з законами Росії, їм потрібно було отримати дозвіл на виїзд, оскільки Сергій є чинним офіцером Росгвардії, а Віолетта — служить у Збройних Силах Росії. Сергій Біда, що є срібним призером командного турніру на Олімпійських іграх у Токіо, та Віолетта Біда, призерка чемпіонату світу, взяли участь у спортивних змаганнях без офіційного дозволу від російської влади. Спортсмени вирушили за кордон навіть попри необхідність згоди від своєї країни, викликаючи неспокій та невизначеність стосовно їхнього правового статусу в Росії. Зазначимо, що в сфері фехтування Сергій Біда має значні досягнення, зокрема, срібло Олімпійських ігор 2020, а Віолетта Б

Тер Штеген ризикує пропустити ще місяць через травму

  Воротар каталонської Барселони Марк-Андре тер Штеген  ризикує пропустити ще місяць через травму спини. Про це повідомляє   Diario Sport . За інформацією джерела, консервативне лікування не дає результатів, тому було вирішено обговорити наступні кроки з медичною службою. Існує два варіанти лікування: відпочинок без хірургічного втручання або операція, після якої німець не зможе грати протягом 4-6 тижнів. Цього сезону, Тер Штеген зіграв за Барсу 17 матчів, пропустив 15 м'ячів та 8 разів відстояв "на нуль".

Зміна у складі Катару. Карлуш Кейрош завершив роботу зі збірною

Португалець Карлуш Кейрош завершив співпрацю зі збірною Катару з футболу, повідомила місцева федерація в Twitter. У лютому 2023 року португалець замінив іспанця Фелікса Санчеса, з яким не продовжили контракт після провального чемпіонату світу. Родом з Мозамбіку, Кейруш раніше тренував збірні Ірану, Об'єднаних Арабських Еміратів, Колумбії та Єгипту. Він також працював у «Реалі» та був помічником Алекса Фергюсона в «Манчестер Юнайтед». Кейрош , якому 1 березня виповнилося 70 років, був присутній на чемпіонаті світу в Катарі в якості тренера збірної Ірану. Загалом він п'ять разів очолював збірні на чемпіонаті світу: тричі Іран (2014, 2018, 2022), ПАР (2002) і Португалію (2010). Новим тренером збірної став Тінтін Маркес Лопес, який нещодавно очолював катарський клуб "Аль-Вакра". Раніше він був пов'язаний з Еспаньйолом як гравець і тренер. Також він побував у збірній... Іраку.  https://twitter.com/QFA_EN/status/1732397821465125113