Перейти до основного вмісту

Роналду опинився в епіцентрі скандалу

Головний тренер саудівського «Аль-Насра» Луїш Каштру натякнув на проблеми в команді, пов’язані з Кріштіану Роналду. Португалець не потрапив до заявки на важливий матч.

Роналду пропустить поєдинок азіатської Ліги чемпіонів, повідомляє A Bola.

Кріштіану Роналду не зіграє за «Аль-Наср» у матчі шостого туру групового етапу азіатської Ліги чемпіонів. «Аль-Наср» вже гарантував собі місце у плей-офф турніру, тому португалець не поїхав із командою до Таджикистану на гру зі «Істіклолом».

Що Каштру сказав про Роналду

Проте тренер «Аль-Насра» Луїш Каштру неоднозначно відреагував на запитання про відсутність Кріштіану Роналду у заявці команди. Він підвищив голос на журналістів і навіть почав їх ображати.

Каштру заявив, що не є особистим уболівальником Роналду і не відповідатиме на всі запитання, пов’язані з Кріштіану. Тренер пояснив, що всі рішення ухвалюються з користю для команди.

Пізніше, коли емоції наставника охолонули, він пояснив, що розуміє прикрощі вболівальників з Таджикистану, які чекали на появу на полі зіркового гравця. Однак для» Аль-Насра» буде краще, якщо Кріштіану пропустить матч.

Після цього португальські журналісти припустили, що між Роналду та Каштру назріває конфлікт. Деякі представники преси навіть встигли написати, що сам Кріштіану, напевно, є винуватцем інциденту.

Популярні дописи з цього блогу

У Росії оголосили в розшук фехтувальників, які втекли в США

Міністерство внутрішніх справ Росії розпочало процес розшуку шпажистів, Сергія та Віолетти Біда, які покинули країну та виїхали до Сполучених Штатів. Наразі не вказано, за якою саме статтею ведеться розшук цих видатних спортсменів. Літнього періоду цього року сімейство Біда взяло участь у чемпіонаті США з фехтування, обійшовши російську сторону. Згідно з законами Росії, їм потрібно було отримати дозвіл на виїзд, оскільки Сергій є чинним офіцером Росгвардії, а Віолетта — служить у Збройних Силах Росії. Сергій Біда, що є срібним призером командного турніру на Олімпійських іграх у Токіо, та Віолетта Біда, призерка чемпіонату світу, взяли участь у спортивних змаганнях без офіційного дозволу від російської влади. Спортсмени вирушили за кордон навіть попри необхідність згоди від своєї країни, викликаючи неспокій та невизначеність стосовно їхнього правового статусу в Росії. Зазначимо, що в сфері фехтування Сергій Біда має значні досягнення, зокрема, срібло Олімпійських ігор 2020, а Віолетта Б

Андрій Лунін вразив керівництво Реала: мадридський клуб має намір запропонувати українцю новий контракт

  Керівництво Реала разом з членами правління в захваті від гри Луніна в останніх матчах та виступає за те, щоб український страж воріт продовжив грати за мадридський клуб. Андрій Лунін вразив керівництво мадридського Реала своєю грою в останніх поєдинках. Правління «вершкових» перебуває в захваті від українця, повідомляє іспанське видання Relevo. Реал має намір запропонувати українському голкіперу новий контракт, аби Андрій Лунін продовжив грати за мадридський клуб і в наступному сезоні, будучи дублером Тібо Куртуа. Раніше повідомлялось, що мадридці вже продовжили контракт з українцем. Джерело:  https://sport-express.ua/football/6349-andrii-lunin-vraziv-kerivnictvo-reala-madridskii-klub-maye-namir-zaproponuvati-novii-kontrakt-ukrayincyu

Божевілля у Португалії: арбітр не дозволив лікарям допомогти українцю та вилучив його

  Скандальний епізод у матчі португальського чемпіонату. БОГДАН МІЛОВАНОВ - GETTY IMAGES 04 ГРУДНЯ 2023, 13:10 В матчі  Боавішти та Ароки  в рамках 12-го туру чемпіонату Португалії відбулася доволі дивна ситуація.  На початку другого тайму український захисник гостей Богдан Мілованов був  змушений  попросити допомоги лікарів, проте головний арбітр зустрічі Тіаго Мартінш не дозволив їм вийти на поле та наказав продовжити гру.  Більше того, Мілованов жестами просив заміну. Коли після завершення ще одного епізоду український футболіст знов впав на газон та продовжував просити заміну, рефері показав йому другу жовту картку та в підсумку вилучив його з поля.  Гравці Ароки та сам Мілованов були в шоці, але зробити вже нічого не змогли. Окрім перемоги — команда зуміла виграти в опонента з рахунком 4:0.  Мілованов народився в Луганську, але в 5-річному віці разом з батьками переїхав до Іспанії, де на той час вже мешкала його тітка. Займався в академії мадридського Атлетіко, після чого перейшов