Перейти до основного вмісту

Революція в Манчестер Юнайтед? Зірки на продаж!


Взимку Манчестер Юнайтед може випробувати багато "провітрювання роздягальні". Як повідомив Мігель Делані з Independent, клуб включив до трансферного списку своїх трьох зірок: Джейдона Санчо , Рафаеля Варана і Каземіро . Але це ще не кінець! Керівництво Юнайтед готове попрощатися з більшою кількістю гравців.

Нинішній сезон почався для «червоних дияволів» невдало . Команда під керівництвом Еріка тен Хаги програла три з перших п'яти матчів чемпіонату. У наступні місяці справи не покращилися. «Юнайтед» програв престижне дербі «Манчестер Сіті» з рахунком 0:3 і допустив ще кілька ганебних помилок. Вони програли в Лізі чемпіонів «Галатасараю» і «Копенгагену».

Останніми тижнями в англійській пресі з'являється все більше інформації про можливе звільнення Тена Хега. Менеджер нібито втратив довіру в роздягальні, що призвело до того, що кілька журналістів були виключені з прес-конференції перед матчем чемпіонату проти Челсі в середу . Атмосфера була не найкращою, але команда відповіла найкращим чином.

Вона виступила дуже добре і перемогла вдома над синіми 2:1 . Червоні дияволи женуться за вершиною. Зараз вони мають 27 очок і займають 6 місце в лізі. Стільки ж очок має Тоттенхем, який йде на п'ятому місці , а Манчестер Сіті, який йде четвертим , лише на три очки більше.

Гра «Юнайтед» демонструє значне покращення, але, незважаючи на це, багато гравців не уникнуть прощання з клубом. Один із них – Джейдон Санчо, який вже кілька місяців тренується з другою командою. Тен Хег вилучив його зі складу після того, як гравець вирішив прокоментувати в соціальних мережах, що його не відібрали для матчу ліги. Пост видалили, але наслідків англієць не уникнув.

За словами Делані, влада Манчестер Юнайтед також вирішила включити в трансферний список ще двох провідних гравців: Рафаеля Варана і Каземіро . Бразилець став відкриттям минулого сезону Прем'єр-ліги. Однак цього сезону він не так добре, і голландському тренеру потрібен інший тип півзахисника. У свою чергу француз втратив місце в стартовому складі і страждає від численних травм.

Не виключено, що інші гравці, які грають маргінальні ролі, також попрощаються з "Олд Траффорд". Клуб відкритий для пропозицій щодо купівлі своїх гравців і розгляне кожну з них.

Популярні дописи з цього блогу

У Росії оголосили в розшук фехтувальників, які втекли в США

Міністерство внутрішніх справ Росії розпочало процес розшуку шпажистів, Сергія та Віолетти Біда, які покинули країну та виїхали до Сполучених Штатів. Наразі не вказано, за якою саме статтею ведеться розшук цих видатних спортсменів. Літнього періоду цього року сімейство Біда взяло участь у чемпіонаті США з фехтування, обійшовши російську сторону. Згідно з законами Росії, їм потрібно було отримати дозвіл на виїзд, оскільки Сергій є чинним офіцером Росгвардії, а Віолетта — служить у Збройних Силах Росії. Сергій Біда, що є срібним призером командного турніру на Олімпійських іграх у Токіо, та Віолетта Біда, призерка чемпіонату світу, взяли участь у спортивних змаганнях без офіційного дозволу від російської влади. Спортсмени вирушили за кордон навіть попри необхідність згоди від своєї країни, викликаючи неспокій та невизначеність стосовно їхнього правового статусу в Росії. Зазначимо, що в сфері фехтування Сергій Біда має значні досягнення, зокрема, срібло Олімпійських ігор 2020, а Віолетта Б

Тер Штеген ризикує пропустити ще місяць через травму

  Воротар каталонської Барселони Марк-Андре тер Штеген  ризикує пропустити ще місяць через травму спини. Про це повідомляє   Diario Sport . За інформацією джерела, консервативне лікування не дає результатів, тому було вирішено обговорити наступні кроки з медичною службою. Існує два варіанти лікування: відпочинок без хірургічного втручання або операція, після якої німець не зможе грати протягом 4-6 тижнів. Цього сезону, Тер Штеген зіграв за Барсу 17 матчів, пропустив 15 м'ячів та 8 разів відстояв "на нуль".

Зміна у складі Катару. Карлуш Кейрош завершив роботу зі збірною

Португалець Карлуш Кейрош завершив співпрацю зі збірною Катару з футболу, повідомила місцева федерація в Twitter. У лютому 2023 року португалець замінив іспанця Фелікса Санчеса, з яким не продовжили контракт після провального чемпіонату світу. Родом з Мозамбіку, Кейруш раніше тренував збірні Ірану, Об'єднаних Арабських Еміратів, Колумбії та Єгипту. Він також працював у «Реалі» та був помічником Алекса Фергюсона в «Манчестер Юнайтед». Кейрош , якому 1 березня виповнилося 70 років, був присутній на чемпіонаті світу в Катарі в якості тренера збірної Ірану. Загалом він п'ять разів очолював збірні на чемпіонаті світу: тричі Іран (2014, 2018, 2022), ПАР (2002) і Португалію (2010). Новим тренером збірної став Тінтін Маркес Лопес, який нещодавно очолював катарський клуб "Аль-Вакра". Раніше він був пов'язаний з Еспаньйолом як гравець і тренер. Також він побував у збірній... Іраку.  https://twitter.com/QFA_EN/status/1732397821465125113